De Stoffenfabriek opent haar deuren

Laatste update: 23 november 2016 00:00

Gisteren was het eindelijk zover! De Stoffenfabriek ging open voor het publiek.

Gisteren was het eindelijk zover! De Stoffenfabriek ging open voor het publiek.

De Stoffenfabriek, een mooi concept van ondernemers uit Assen. Zij vinden dat Assen iets nieuws nodig heeft! Iets groots, iets anders, iets ambachtelijks, uit deze gedachten is De Stoffenfabriek ontstaan.

Een grote winkelruimte met een uniek concept, je waant je in de stoffenfabriek, met naaimachines, met veel stof van volle rollen tot coupons, van zitzakken tot slaapbanken, van garens tot ritsen. De winkel heeft het uiterlijk van een traditionele fabriek.

In de stoffenfabriek worden alle producten gemaakt wat de klant wenst. De creatieve klanten kunnen de producten natuurlijk ook zelf maken. De leidende draad door de onderneming is het unieke concept;

DESIGN by yourself.

– Kies een product (of bedenk er een zelf)

– Kies de juiste stof

– Maak het zelf

– Of laat het maken door De Stoffenfabriek.

Of terwijl, u bedenkt het en wij maken het!

Er zijn duizenden meters stof beschikbaar, dus de winkel zal constant nieuwe aanvoer krijgen van de mooiste designs. Naast de mooiste stoffen leveren wij natuurlijk ook de schuimplaten, zitzak-vullingen, kussen-vullingen in alle maten en alles wat u nodig heeft om de mooiste producten te produceren.

De Stoffenfabriek is erg blij om te kunnen melden dat Jeffrey Norg de storemanager is, bekend uit de  stoffen branche in Assen. Een man met veel passie voor stof en hij ziet er naar uit om de klanten te verwelkomen in De Stoffenfabriek.

De Stoffenfabriek, stof tot nadenken..

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws