Kaashuus Gieten viert vijfjarig jubileum

Laatste update: 17 maart 2014 14:57
Het is alweer vijf jaar geleden dat het Kaashuus haar deuren opende aan de Stationsstraat 13b in Gieten, en dat moet gevierd worden!

Het is alweer vijf jaar geleden dat het Kaashuus haar deuren opende aan de Stationsstraat 13b in Gieten, en dat moet gevierd worden!

22 jaar geleden openden de eigenaressen en zussen Gerrie Westerveld en Hennie Oldersma, een Kaashuus aan de Schoolstraat in Gieten. Na dertien jaar besloten de dames er mee te stoppen maar het gevoel om ooit weer een winkel te willen hebben bleef. Toen in 2009 de mogelijkheid zich voordeed om op een andere locatie een nieuwe start te maken werd deze dan ook met beide handen aangegrepen. In maart 2009 werd het Kaashuus aan de Stationsstraat 13b op feestelijke wijze geopend.

Nu, vijf jaar later, is de kazen en delicatessenzaak niet meer weg te denken uit de Stationsstraat. Mede dankzij de gezellige en ongedwongen sfeer en het uigebreide assortiment is het Kaashuus echt een winkel waar men graag even naar binnen stapt.
Het ruime assortiment van het Kaashuus omvat onder andere: Vele soorten Hollandse en buitenlandse kazen, allerlei soorten noten, verschillende tapas, olijven, sapjes, wijnen (ook alcoholvrij), sinds kort ook Maallust bier uit Veenhuizen en nog veel meer.  

Met regelmaat worden er in het Kaashuus ook workshops gegeven. Deze kookcursussen, waarbij de gasten gezamenlijk allerlei verschillende hapjes maken, zijn inmiddels zo’n succes dat de workshops t/m november 2014 allemaal al zijn volgeboekt!

Om het vijfjarig jubileum feestelijk in te luiden heeft het Kaashuus een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor slechts € 5.-. Ook hebben ze een goed gevulde jubileumtas met diverse producten voor een feestelijke prijs.

Bekijk voor meer informatie de bedrijfspagina en de Facebook pagina van het Kaashuus en houd ook de Schakel van deze week in de gaten voor nog meer jubileum acties.

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws