Raatjes Advocatuur opent haar deuren in Gieten

Laatste update: 22 augustus 2014 15:50
Vanaf heden hoeft men voor juridisch advies en/of vertegenwoordiging in rechte, niet meer buiten de gemeentegrenzen te kijken. Jolanda Raatjes van Raatjes Advocatuur heeft haar eigen advocatenkantoor geopend in “Het Oude Raadhuis” aan de Brink 17 in Giete

Vanaf heden hoeft men voor juridisch advies en/of vertegenwoordiging in rechte, niet meer buiten de gemeentegrenzen te kijken. Jolanda Raatjes van Raatjes Advocatuur heeft haar eigen advocatenkantoor geopend in “Het Oude Raadhuis” aan de Brink 17,  te Gieten.

De focus van Raatjes Advocatuur ligt met name op de algemene rechtspraktijk (opstellen en uitleg contracten, opstellen algemene voorwaarden, wanprestatie, onrechtmatige daad), huurrecht, personen- en familierecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Indien men dit wenselijk acht en het bovendien nog mogelijk is, zal mr. Raatjes altijd trachten het geschil buiten de rechtszaal op te lossen. Niet alleen worden hiermee een heleboel kosten voorkomen, maar ook blijft betrokkene een lange en soms een emotionele procedure bespaard.

Raatjes Advocatuur is een dynamisch en laagdrempelig advocatenkantoor en biedt niet alleen betaalbare juridische dienstverlening aan particulieren, maar ook aan het midden- en kleinbedrijf. Uiteraard staat Raatjes Advocatuur ook cliënten bij, die op basis van een toevoeging (pro-deo) procederen. In het geval men een rechtsbijstandsverzekering heeft, gaat Raatjes Advocatuur graag in gesprek om na te gaan of men al dan niet een beroep kan doen op haar juridische diensten.

Iedere eerste maandag van de maand houdt Raatjes Advocatuur een gratis juridisch spreekuur, van 17.00 – 18.30 uur. Daarnaast is het intakegesprek van maximaal een half uur kosteloos. Middels het invullen van het contactformulier op de website (raatjesadvocatuur.nl) kan men zich hiervoor aanmelden. Voor meer informatie over het spreekuur, gratis intakegesprek dan wel andere vragen kan men telefonisch contact opnemen met Raatjes Advocatuur via 0592-730800 of een e-mail sturen aan info@raatjesadvocatuur.nl. Bekijk voor meer informatie: www.raatjesadvocatuur.nl

Bron: De Schakel & Raatjes Advocatuur

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws