Twee weken circus in Aa en Hunze

Laatste update: 12 juni 2017 00:00

De komende twee weken is het feest in de gemeente Aa en Hunze. 

Het uit Duitsland afkomstige Circus Bossle maakt een tournee door de Drentse gemeente. Voor het eerst in hun bestaan komt dit gezellige familiecircus naar de provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze heeft de primeur!

Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen mee met de bonte karavaan die de komende twee weken te zien is in Rolde, Annen en Gasselte. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en is er zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten lachen om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het mooie decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De voorstellingen in Rolde vinden plaats op de Grote Brink op woensdag 14 juni om 15.00 uur, donderdag 15 en vrijdag 16 juni om 17.00 uur, zaterdag 17 juni om 15.00 uur en zondag 18 juni om 14.00 uur.

De voorstellingen in Annen vinden plaats op de Brink op dinsdag 20 juni om 17.00 uur en woensdag 21 juni om 15.00 uur.

De voorstellingen in Gasselte vinden plaats Achter de Brinken op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni om 17.00 uur en zondag 25 juni de laatste voorstelling om 14.00 uur.

 

Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

 

 

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws