Assen.com

Promotie

De app over Assen

Foto actie Facebook

  • Promotie

  • De app over Assen

  • Foto actie Facebook

Assen.com is onderdeel van Drenthe.com, een regionaal online platform met één duidelijk doel; informatie geven over alles in Drenthe. Van nieuws en actualiteiten tot evenementen en recreatie.

 

Assen.com is de pilot-plaats van Drenthe.com en heeft behalve een website en een Facebookpagina inmiddels ook haar eigen gelijknamige app.

Bewoners en bezoekers van Assen kunnen op website Assen.com en in de app nuttige informatie van o.a. winkels, dienstverleners en horecagelegenheden vinden. In de agenda staan allerlei grote en kleine geplande evenementen in Assen en van alle ingeschreven bedrijven staan de adresgegevens en openingstijden vermeld. Een handige website en app voor en door Assenaren.

Assen.com plaatst zelf nieuwsberichten en evenementen op de websites Assen.com en Drenthe.com, maar ook u of uw bedrijf kan berichten plaatsen.

Wilt u ook uw evenement in Assen onder de aandacht brengen of heeft u een informatief en interessant nieuwsbericht, maak dan een bedrijfspagina aan via de website Assen.com. De menu-optie ‘meedoen- account aanmaken’ geeft u de keuze uit de verschillende soorten bedrijfspagina’s. Van een eenvoudige gratis pagina tot een uiterst uitgebreid ‘Goud’ abonnement. 

Wanneer u een bedrijfspagina heeft, kunt u hier zelf de evenementen en nieuwsberichten invoeren. Afhankelijk van uw pakketkeuze worden de evenementen en nieuwsberichten zichtbaar op uw bedrijfspagina, maar ze worden altijd automatisch aangeboden aan de redactie van Drenthe.com en Assen.com. Wanneer berichten interessant zijn voor een grotere doelgroep, zal de redactie het bericht of evenement delen op Drenthe.com en Assen.com.

Wanneer u een bedrijfspagina aanmaakt, bent u als bedrijf ook meteen te vinden door de bezoekers van de websites en in de app

Assen.com Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks mailen met de redactie: redactie@drenthe.com

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het platform, dan kunt u op de website van Drenthe.com de nodige informatie vinden. Ook het aanmaken van een bedrijfspagina kan op een eenvoudige manier via dezelfde website, maar we helpen u er natuurlijk ook graag bij. Wanneer u uw gegevens achterlaat via de contactpagina, dan nemen we contact met u op om een afspraak te maken. 

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details… 
Apple App Store: https://itunes.apple.com/us/app/assen-com/id1126733928

 

Assen.com

Van der Feltzpark 2
9401HM Assen

Tel.: 0592305090
mvh+41@penthion.nl

Openingstijden

MA. t/m VR. 08:30 - 17:00 uur