BEDRIJVEN NIEUWS uit Drenthe

Noordelijk G-tennistoernooi 31 augustus - ATV de Hertenkamp

Stichging De Deerhunters organiseert op zaterdag 31 augustus, samen met diverse vrijwilligers die erg nauw betrokken zijn bij de G-tennissers, het Noordelijk G-tennistoernooi op ATV de Hertenkamp.<...

Masther Psychologie en Yoga Centrum slaan handen ineen.

Masther Psychologie en Yoga Centrum Assen gaan binnenkort starten met een unieke samenwerking d.m.v. de cursus ‘Meer ruimte voor jezelf’.

Renault F1 Team demonstratie tijdens GAMMA Racing Day

Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen.

Kinderkermis, Fashion Saturday en Koopzondag!

De laatste week van maart staat er weer een aantal leuke activiteiten op de kalender van de binnenstad. 

Kleine Moere cross in Grolloo

Op zaterdag 23 maart organiseert Loopgroep SGO de afsluitende cross van het succesvolle UNESCO Geopark Hondsrug crossseizoen. De Kleine Moere cross is de 6e en tevens laatste van het seizoen 2018-2...

Drents Archief zet 65 nieuwe inventarissen online

Het Drents Archief in Assen heeft afgelopen maand van 65 archieven de inventaris op internet gezet. De inhoud, afkomstig uit het archief van de gemeente Assen, is daarmee online raadpleegbaar.

Flyboarden tijdens het La Dolce Drenthe Festival

Bij strand Nijstad, het nieuwe recreatiegebied bij Hoogeveen, wordt op 10 en 11 april het La Dolce Drenthe Festival georganiseerd.