Tentoonstellingsvereniging Oostermoer onthult nieuwe huisstijl

Laatste update: 26 mei 2016 13:22
De Tentoonstellingsvereniging Oostermoer heeft op woensdagavond 25 mei haar nieuwe huisstijl onthuld.

De Tentoonstellingsvereniging Oostermoer heeft op woensdagavond 25 mei haar nieuwe huisstijl onthuld. Ruim een jaar werd er aan gewerkt door een commissie, waarin alle Oostermoer dorpen vertegenwoordigd waren. De voorzitters van deze Oostermoerorganisaties presenteerden het logo op ludieke wijze in Zuidlaren, het gastdorp van de Oostermoertentoonstelling 2016.

 

Jaarlijks wordt er in één van de Oostermoerdorpen een tentoonstellingsweek georganiseerd: Annen, Borger, Eext, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten en Zuidlaren. Ieder dorp heeft daarin zijn eigen organisatie, die samen met de overkoepelende Tentoonstellingsvereniging een prachtige feestweek neerzet. Daar waar andere tentoonstellingsverenigingen het moeilijk hebben, of zelfs ophouden te bestaan, is de Tentoonstellingsvereniging Oostermoer levendiger dan ooit. Om dat te benadrukken is er een logo ontwikkeld, waarin alle Oostermoerdorpen weergegeven worden. Een kleurrijk logo dat kracht en samenhang uitstraalt.

 

Bij een nieuwe huisstijl, hoort natuurlijk een nieuwe website. Ook deze is die avond live gegaan en te bezoeken www.oostermoerfeest.nl. Naast het programma van het Oostermoerfeest van dit jaar is er informatie te vinden over de Tentoonstellingsvereniging, historie en kan teruggekeken worden naar  foto’s van de Oostermoerfeesten van de afgelopen jaren.

 

Het Oostermoerfeest is dit jaar in Zuidlaren van 8 tot en met 17 juli. 

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws