Ondernemend Assen

De vereniging behartigt de collectieve belangen van Asser ondernemers die zijn gevestigd op een van de Asser bedrijventerreinen.
Daarnaast biedt zij haar leden een platform voor onderlinge ontmoeting, zakendoen en kennisdeling.

Assen is dé plek om te ondernemen. Omdat Assen deel uitmaakt van hét noordelijke economisch centrum Assen-Groningen, en ligt aan de verkeersslagader A28, kunnen ondernemers
er uitstekend uit de voeten. Op weg naar succes. Om het u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken is er Ondernemend Assen. De vereniging behartigt de collectieve belangen van Asser ondernemers die zijn gevestigd op een van de Asser bedrijventerreinen. Daarnaast biedt zij haar leden een platform voor onderlinge ontmoeting, zakendoen en kennisdeling.

Parkmanagement Assen telt vier kringen: Noord, Stadsbedrijvenpark, Midden-Zuid en West. Zowel op stedelijk als op kringniveau worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd: van ontbijt-, lunch- en borrelontmoetingen tot het jaarlijkse evenement Assen Onderneemt en van bedrijfsbezoeken tot informatieve bijeenkomsten als de Energiemarkt.

Wij overleggen regelmatig met de gemeente en andere partijen over de verkeerssituatie, de kwaliteit van de openbare ruimte en de veiligheid op de bedrijventerreinen. Op deze manier kunt u zich blijven concentreren op het ondernemen, en behartigen wij de gezamenlijke belangen.

Parkmanagement Assen verzorgt de gezamenlijke inkoop van producten en diensten, bijvoorbeeld afvalinzameling, energie, telefonie, beveiliging, zonnepanelen en aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Speciaal voor onderwerpen op het gebied van arbeidsmarkt is er een HRM-netwerk. Daarnaast zet Parkmanagement Assen zich in voor het Keurmerk Veilig Ondernemen en organiseert het de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Voor een professionele presentatie van onze leden op de Bedrijven Contactdagen Drenthe bundelen we onze krachten. Samen met de provincie en de scholen is de Technetkring opgezet met als doel de aansluiting van het onderwijs op technische beroepen beter te maken.

Voor het initiëren en uitvoeren van al deze taken en werkzaamheden beschikt Parkmanagement Assen over een Parkmanager en een Management Assistent. Aangestuurd door een bestuur staan zij samen voor een levendig en inspirerend ondernemersplatform.
Samen staan Asser ondernemers sterk in Parkmanagement Assen, samen levert dit u als ondernemer het volgende op: - Financieel voordeel door de gezamenlijke inkoop van producten en diensten;


- Een uitgebreid netwerk voor ontmoeting en zakendoen;
- Een goede ontsluiting, vlotte verbindingen en een verzorgde openbare ruimte;
- Een kwalitatief hoogwaardige uitstraling van de bedrijventerreinen, wat de waarde van de bedrijfspanden ten goede komt;
- Kennisdeling, bijvoorbeeld in het speciale HRM-netwerk.


Parkmanagement Assen is hét platform voor Asser ondernemers. Ook voor u. Wilt u meer informatie of lid worden? Kijk op onze website of bel of mail ons.

Ondernemend Assen

Beilerstraat 24
9401 PL Assen

Openingstijden

MAA. t/m ZON. 00:00 - 00:00 uur