Perfect Dream Bikes

Perfect Dream Bikes verbouwt motoren in een optische en design uitvoering. Voornamelijk V-Max, Streetfighters en Custombikes. Daarnaast doet Perfect Dream Bikes ook onderhoud en schade herstel, upgraden en de verkoop van accessoires.

Perfect Dream Bikes verbouwt motoren in een optische en design uitvoering. Voornamelijk V-Max, Streetfighters en Custombikes. Daarnaast doet Perfect Dream Bikes ook onderhoud en schade herstel, upgraden en de verkoop van accessoires. De specialiteit van Perfect Dream Bikes is de Yamaha V-Max. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het ombouwen hiervan. Maar natuurlijk hebben ze ook ervaring in het ombouwen en tunen en onderhoud van andere motoren.

Kwaliteit en Service
De services van Perfect Dream Bikes worden door top mensen uitgevoerd. De veiligheid van uw motor gaat bij Perfect Dream Bikes altijd voor, daarna kijken ze of uw wensen mogelijk zijn en kunnen we het project beginnen.

Beste Producten
De onderdelen en accessoires die Perfect Dream Bikes verkoopt zijn allemaal van top kwaliteit en van top leveranciers. Imitatieproducten lijken uiteindelijk altijd duurder te zijn voor de klant. Om dit te voorkomen gebruikt Perfect Dream Bikes alleen originele onderdelen.

Perfect Dream Bikes

Pottenbakkerstraat 38D
9403VX Assen

Openingstijden

MAA. t/m ZON. Onbekend