Dutch-E in De Nieuwe Kolk

Laatste update: 15 september 2016 00:00

Alle digitale trends in 1 dag! 

Vrijdag wordt in Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen het Dutch-E event georganiseerd. Bij de Dutch-E Ontdek je alle digitale trends in 1 dag! Zo zal bijvoorbeeld Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland aanwezig zijn om de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren. 

Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan?
Tijdens Dutch-E krijg je in 1 dag antwoord op deze vraag! Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen word je meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering.

Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media en 3D-printing zullen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Dutch-E staat open voor alle bedrijven en organisaties in Noord Nederland die interesse hebben om zich te verdiepen in digitale trends en ontwikkelingen.

Succesvolle ondernemers vertellen op deze dag hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De bezoekers krijgen deze dag alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van hun bedrijf.

Van digitaal denken naar digitaal ondernemen!

 

De Nieuwe Kolk / 10:00 - 17:00

Schildersbedrijf Johan Smit

Spekstoep 32
9461AM Gieten

Tel.: 0592261011

Nieuws in Drenthe

Meer nieuws